Op zoek naar een betaalbare rolsteiger?

Ben je op zoek naar een betaalbare rolsteiger, die aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet? Dan ben je hiervoor op de juiste plek bij Rolsteiger.net. Hier vind je online verschillende soorten rolsteigers, die je gemakkelijk en snel kunt bestellen.

 

Als je op zoek bent naar een voordelige rolsteiger, dan heb je onder meer de keuze uit de Euro, ASC, HT/FC, renovatiesteigers en uitwijksteigers. Verder kun je ook nog kiezen voor de Basic Line rolsteiger. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de echte doe-het-zelvers.

 

Diverse soorten en maten rolsteigers

De werkhoogtes van al onze rolsteiger kun je gemakkelijk verstellen. Verder kun je een steiger ook altijd uitbreiden met de losse onderdelen die ook bij ons verkrijgbaar zijn. De rolsteigers zijn er in diverse soorten en maten. Zo kun je kiezen voor en standaard smal of standaard breed exemplaar. Alle steigers voldoen aan een keurmerk en kunnen een platformbelasting aan van minimaal 200 kg. Bekijk ons assortiment voor meer informatie over de rolsteigers en de prijzen.

 

Verschillende kamersteigers

Ben je op zoek naar een steiger voor een project in een woning of kantoor? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende kamersteigers in diverse groottes. Ook vind je onderdelen voor deze steigers. De kamersteigers zijn heel makkelijk te monteren en te demonteren en zijn redelijk compact. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in beslag. Natuurlijk zijn ook deze rolsteigers zeer voordelig geprijsd.

 

Rolsteiger kopen?

Wil je een rolsteiger kopen? Dan maak je de juiste keuze door dat bij ons te doen. Al onze rolsteigers zijn van het wereldwijd bekende topmerk ASC. Dit merk staat bekend om duurzame steigers van een hoge kwaliteit. Als je een van de onze rolsteigers bestelt, dan wordt deze binnen 1 tot 3 werkdagen bij je afgeleverd. Dit betekent dus dat je snel verder kunt met je klus. Met je nieuwe rolsteiger rond je jouw project efficiënt en perfect af.